Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erhan Güneri Hasta Kabulüne Başlamıştır.
08 Temmuz 2021

WhatsApp Image 2021-07-08 at 14.58.39.jpeg

Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) kapsamında hastanemize atanan Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erhan Güneri hasta kabulüne başlamıştır.

Hastanemizde yapılacak olan Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi ameliyatları hakkında bilgi veren Op. Dr. Erhan Güneri,  “Bundan böyle Elbistan Devlet Hastanesi'nde her türlü Plastik ve Estetik Cerrahi ameliyatları Burun Estetiği, Meme Estetiği, Kulak Estetiği, Abdominoplasti, Liposuction Yağ Enjeksiyonu, Kol ve Uyluk Germe, Bişektomi, Lip Lifting, Kaza Sonrası Gelişen İzler, El, Ayak ve Yüzde Doğuştan Gelen Bozukluklar, Yanık Tedavileri, Botox Uygulamaları, El Cerrahisi, Maksillofasiyel Cerrahi Uygulamaları, yara Bakımı ve Yara Kapatılması Ameliyatları, Diabetik Ayak Yarası Bakımı ve Ameliyatları yapılacaktır" dedi.