AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLİ SAYIN AV. MEVLÜT KURT VE AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ
02 Ocak 2024

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Mevlüt KURT ve AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Mehmet BÖLÜKBAŞI, Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. İsmail ÇELİK’i ziyaret etti. Yapılan ziyarete hastane yönetim ekibi de eşlik etti.

Hastanemizi ziyaret eden heyet kurumumuzda sunulan sağlık hizmetleri hakkında Başhekimimiz  Uzm. Dr. İsmail ÇELİK’den bilgi aldı. Heyet ardından kurumumuzda yapılacak sağlık hizmetleri ile hastanemizin ihtiyaç ve eksikleri ile ilgili hastane yönetimi ile istişarede bulundu.

Hastane Başhekimimiz Uzm. Dr. İsmail ÇELİK’i, nazik ziyaretlerinden dolayı Milletvekilimiz Sayın  Av. Mevlüt KURT, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Mehmet BÖLÜKBAŞI ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.

• mevlüt-kurt