T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü Elbistan Devlet Hastanesi

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü Elbistan Devlet Hastanesi

İdari ve Mali İşler Müdürü

Güncelleme Tarihi: 03/11/2019

mehmet doğan.JPG

Mehmet DOĞAN

İdari ve Mali İşler Müdürü

1980 Elbistan doğumlu olup, 1998 yılında Elbistan Sağlık Meslek Lisesi’ni bitirdi. 2002 yılında Erciyes Üniversitesi Odiyometre Bölümünü bitirdi. Aynı yıl Elbistan Devlet Hastanesinde Toplum Sağlığı Teknisyeni olarak göreve başladı. 2006 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimini bitirdi. 2009 yılında bakanlığımızın unvan değişikliği sınavını kazanarak odyometrist olarak Yenişehir Devlet Hastanesine atandı. Burda bir yıl çalıştıktan sonra tekrar Elbistan Devlet Hastanesine atandı. 2012-2017 yılları arasında Elbistan Devlet Hastanesinde İdari Mali İşler Müdürü olarak görev yaptı. 2014 yılında Beykent Üniversitesi Hastane ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümünde Yüksek Lisans yaparak mezun oldu. Ayrıca 2017 yılında Anadolu Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümünü bitirdi. Halende İnönü Üniversitesi sağlıkta lisans tamamlama kapsamında Odyoloji bölümünde öğrenimine devam etmektedir.

Eylül 2019 tarihinde tarihinden itibaren 663 KHK ile Elbistan Devlet Hastanesine İdari Mali İşler Müdürü olarak atanmıştır. Evli ve üç çocuk babasıdır.