İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Vehbi ŞİRİKÇİ İlçemizi Ziyareti
08 Kasım 2023

İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Vehbi ŞİRİKÇİ Elbistan ilçemizi ziyaret ederek ilçede faaliyet gösteren sağlık tesislerinde incelemelerde bulundu. Devlet Hastanesi ve Aile Sağlığı Merkezi ziyaretlerinde  kurum yöneticilerinden ilçede sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgiler alan İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Vehbi ŞİRİKÇİ Elbistan'daki sağlık hizmet sunumuna yönelik planlama ve çalışmaları da yerinde değerlendirdi.
Ziyarette İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Vehbi ŞİRİKÇİ'ye Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. M.Kubilay GÖKÇE, Destek Hizmetleri Başkanı Muhammet Ali BAHAR, Halk Sağlığı Başkan Yardımcısı Uzm.Dr. Murat KARADENİZ ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ramazan YALÇINÖZ eşlik etti.

• 3.png
  • 2.png