BAŞHEKİM UZM. DR. ÇELİK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
29 Kasım 2023

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alptekin YASIM, Hastanemiz Yeni Başhekimi Ortopedi ve Travmatoloji Hastalıkları Uzmanı Dr. İsmail Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başhekim Uzm. Dr. İsmail Çelik, Rektör Yasım ve beraberindeki heyete ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Bölge Hastanesi konumunda olan Elbistan Devlet Hastanesi’nin tıbbi donanımı ve deneyimli uzman kadrosuyla hizmet verdiğini belirterek, sağlık sektöründe önemli gelişmelere ve yeniliklere imza atmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Başhekimlik görevine yeni atanan Çelik’e ziyarette bulunan Rektör Yasım, başhekime yeni görevinde başarılar diledi.

• WhatsApp Image 2023-11-29 at 13.58.16 (1).jpeg
  • WhatsApp Image 2023-11-29 at 13.58.16 (2).jpeg